Onze dienstverlening

Uitzenden

Uitzendkrachten van Banencentrum zijn gemotiveerde werknemers die bewust kiezen voor flexibel werken en zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Door flexibel personeel in te zetten kunt u snel werkpieken opvangen, vast personeel tijdelijk vervangen of projecten opstarten. Het dienstverband eindigt als de opdracht eindigt of als de uitzendkracht ziek wordt. Het is ook voor beide partijen altijd mogelijk het dienstverband zonder of met maar enkele dagen opzegtermijn te beëindigen. Optimale flexibiliteit voor iedereen dus!

Detacheren

Wanneer u voor langdurige projecten of een bepaalde tijd extra medewerkers nodig heeft dan is detacheren een goede oplossing. Detacheren is net als uitzenden ook een vorm van het ter beschikking stellen van arbeidskrachten maar detacheren biedt meer zekerheid aan de werknemer én de opdrachtgever. De werknemers krijgen een contract voor bepaalde tijd of voor de duur van het project. Er is sprake van meer binding, zodat de kans op ongewenst verloop kleiner is dan uitzenden.

Werving & Selectie

Wanneer u een nieuwe werknemer direct zelf in dienst wilt nemen, maar zelf niet belast wilt zijn met de werving- en selectie van personeel kunnen wij u dit uit handen nemen. Wij bieden u de mogelijkheid de door ons met zorg geselecteerde medewerkers direct in dienst te nemen.

Payrolling

Indien u zelf personeel heeft gerekruteerd, echter deze niet zelf in dienst wenst te nemen bieden wij u de mogelijkheid als juridisch werkgever op te treden. Alle arbeidsrechtelijke en administratieve lasten nemen wij van u over. Wij verzorgen dus de contractering, verloning, premie- en belastingafdrachten van de werknemer, terwijl u de regie in handen houdt.